Services spacer News spacer Portfolio spacer Testimonials spacer homepage spacer Awards
consultanta
  News and events  
 
Etapele procesului de consultanta (vezi aici)
  • Initiere proces
  • Analiza diagnostic a situatiei existente in cadrul organizatiei
  • Proiectarea sistemului de management
  • Instruirea echipei manageriale
  • Elaborarea documentatiei sistemului de management
  • Implementarea sistemului de management proiectat
  • Auditarea finala – audit de precertificare
  • Certificarea sistemului de management

consultanta ISO
ISO 9001

ISO 9001 este un standard international care se refera la sisteme de management al calitatii. Principiile ISO scot in evidenta caracterul puternic de integrare a sistemelor, proceselor, documentatiei si totala implicare a personalului.

Beneficii cheie
Cresterea satisfactiei clientilor
Cu cat activitatea organizatiei se bazeaza mai mult pe satisfacerea cerintelor clientilor, cu atat mai mult va rezulta o atragere sporita a acestora; in realitate, cresterea numarului clientilor este direct proportionala cu cresterea volumului de afaceri al organizatiei.
Cresterea eficientei
Un sistem de management al calitatii eficient permite unei organizatii sa satisfaca cerintele clientilor sai si sa furnizeze ceea ce se cere, ba chiar sa depaseasca asteptarile acestora. De asemenea, procedurile legate de analiza si tratarea produselor neconforme si accentul pus pe masurile de prevenire a neconformitatilor vor conduce la diminuarea pierderilor de orice fel.
O pozitie mai buna pe piata
Beneficiind de un randament sporit si avand costuri mai mici, organizatia este cu un pas inaintea concurentilor sai
ISO 14001
ISO 14001 este un standard international care mentioneaza procesele pentru controlul si imbunatatirea performantei de mediu a unei organizatii.
Aceasta inseamna ca organizatia:
  • identifica elementele care au impact asupra mediului si ofera acces catre cerintele legale relevante
  • stabileste obiectivele pentru imbunatatire si programele de management prin care se indeplinesc acestea

Un Sistem de Management de Mediu furnizeaza cadrul pentru stabilirea responsabilitatilor de mediu si indeplinirea acestora, astfel incat acesta sa devina mai eficient si integrat in activitatea de baza a organizatiei. Sistemul de Management de Mediu se bazeaza pe cerinte obligatorii, care specifica procesele necesare pentru atingerea imbunatatirii continue a performantei de mediu si respectarea legislatiei specifice.

OHSAS 18001
Sistemul de management al sananatii si securitatii ocupationale cuprinde cerinte referitoare la prevenirea riscurilor profesionale, siguranta sanatatii si securitatea lucratorilor, eliminarea sau diminuarea factorilor de risc si accidentare sau imbolnavire profesionala, participarea si consultarea angajatilor, precum si modalitatile de evaluare periodica a acestora.
Deficiente ale acestui sistem pot cauza companiei dvs. atat pierderi financiare, cat si de imagine, in situatia aparitei unor situatii nedorite, generate de nerespectarea legislatiei in vigoare sau de inexistenta unui astfel de sistem de management implementat.
SA 8000
SA 8000 este un standard international ce are ca scop imbunatatirea conditiilor de munca. Bazandu-se pe principiile conventiilor internationale ale drepturilor omului, pe Declaratia Universala a Drepturilor Omului, pe Conventia Natiunilor Unite pentru drepturile copilului, standardul SA 8000 reprezinta un instrument pentru aplicarea in practica acestor norme. Prin specificitatea sa standardul SA 8000 este utilizat pentru evaluarea organizatiilor de diferite tipuri si marimi din diverse domenii de activitate si furnizeaza cadrul pentru asigurarea tuturor partilor interesate ca responsabilitatea sociala este sustinuta de managementul organizatiei.
ISO 22000 

Sistemul de management al sigurantei alimentului conform ISO 22000 reprezinta un sistem de preventie pentru siguranta alimentelor. Sistemul identifica si monitorizeaza riscurile de fabricatie ale alimentelor care pot afecta siguranta produselor alimentare. Sistemul ISO 22000 accentueaza importanta efortului continuu depus cu scopul de a avea siguranta ca procesele sunt tinute sub control. Se recomanda respectarea cerintelor sistemului atat in intreaga industria alimentara, cat si in lantul de aprovizionare. Consultantii nostrii in urma analizei componentelor sistemului dvs de conducere a proceselor, vor proiecta si implementa un sistem care sa se potriveasca perfect specificului activitatii companiei dvs. 

ISO 27001
Sistemul de management al securitatii informatiei avand la baza ISO 27001 se refera la abilitatea organizatiei de a manevra in siguranta toate tipurile de informatii. Ca furnizor de servicii (call center, organizatii R&D, marketing planner, proiectare, etc) va poate fi solicitata implementarea si certificarea sistemului de management de catre clienti, inainte ca acestia sa semneze vreun angajament de colaborare. Amenintarile sunt multiple si pot proveni de la concurenta, de pe INTERNET sau de la angajatii mai putin fideli. Consultantii nostrii va ajuta sa identificati amenintarile, sa evaluati potentialele riscuri, si sa stabiliti un program de management al securitatii informatiilor eficace si eficient.
 
 
   
SC SOLARCOM INDUSTRIAL SRL

este o companie dinamica de consultanta si training, care activeaza pe piata romaneasca incepand din anul 2008. Scopul nostru este de a furniza servicii de calitate care sa contribuie la succesul clientilor nostri.

 
Unde ne gasiti:
+40724504345
0724504345
email
http://www.solarcom.ro